Yhteistyö

 

Kiinnostaako kumppanuus kansainvälisesti tunnetun BRÄNDIN kanssa?

Merkittäväksi kv. brändiksi kasvanut Ilmakitaransoiton MM-kisat on levinnyt ympäri maailman virallisten osakilpailujen, omistautuneen kannattajajoukon sekä laajan mediahuomion kautta.

Tapahtuma saavuttaa monituhatpäisen live- ja streamyleisön lisäksi miljoonia mediakontakteja sekä houkuttelee Ouluun ympäri maailmaa saapuvan kilpailijajoukon lisäksi kansainvälisiä TV-ryhmiä, uutistoimistoja ja median edustajia, sekä faneja.

Useat ilmakitaristeista ovat esiintyneet eri lavoilla ympäri maailmaa. Monella on taustalla näyttelijän, muusikon ja tanssijan opintoja sekä työhistoriaa. Maailman parhaista ilmakitaristeista löytyy kaikenikäisiä ja -sukupuolisia.

Ilmakitaristeja on mahdollista hyödyntää mainonnassa. Esimerkiksi legendaarinen Justin "Nordic thunder" Howard on esiintynyt muun muassa Dr. Pepperin mainoksissa. 

Lue lisää täältä!


Tarjoamme yhteistyökumppaneillemme mahdollisuuden olla mukana tapahtumassamme.
Neuvottelemme mielellämme myös laajemmista, pitkäjänteisistä kumppanuuksista.

Kumppanuus räätälöidään toiveiden mukaisesti hyödyntäen mm. screen-näkyvyyttä MM-finaalissa (tapahtuma ja livestream), markkinointimateriaaleissamme (nettisivut, printtimateriaalit, Oulun juhlaviikkojen mobiilisovellus) ja tapahtumapaikoillamme.

Tarjolla esimerkiksi:

- Brändimme ja ilmakitaristien hyödyntäminen markkinoinnissa ympäri vuoden, esim. somesisällöt
- Palkinnon lahjoittaminen MM-kisojen voittajalle tai omalle suosikille MM-finaalissa
- VIP-lippuja (pääsy parhaille paikoille sekä buffet-ruokailu MM-finaalissa)

Onko mielessäsi jotain muuta? Ole rohkeasti yhteydessä, jos haluat erottua massasta ja tuotteesi, yrityksesi, tapahtumasi tai brändisi kaipaa boostausta!

hanna (a) airnestprod.com 
p. 044 700 1057