INFO

 

ILMAKITARANSOITON MM-KISAT

(Yhteystiedot löytyvät sivun alaosasta.)

Ilmakitaransoiton MM-kisoja on järjestetty Oulussa vuodesta 1996 lähtien. Kansainväliseksi viihdebrändiksi kasvanut tapahtuma on levinnyt ympäri maailman virallisten osakilpailujen, omistautuneen kannattajajoukon ja laajan mediahuomion kautta.

Tapahtuma ansaitsee vuosittain monituhatpäisen live-yleisön lisäksi miljoonia mediaosumia, sekä houkuttelee ns. ansaittuna mediana Ouluun kymmenittäin kansainvälisiä TV-ryhmiä ja uutistoimistoja. Paikan päälle kisaa seuraamaan saapuu lisäksi bloggareita ja matkanjärjestäjiä eri puolilta maailmaa.

Ilmakitaransoiton MM-kisat on muutakin kuin yksi Oulun seudun ja koko pohjoisen Suomen päätapahtumista: ilmakitarakausi käynnistyy keväällä kansallisissa osakilpailuissa eri puolilla maailmaa. Alati uusille alueille laajentuvan ilmakitaraverkoston kansalliset mestarit lähetetään Ouluun kisaamaan MM-tittelistä. 

Ilmiö ei rajoitu pelkkiin kisatapahtumiin, vaan suosituimmat ilmakitaristit ovat ammattimaisia esiintyjiä, jotka keikkailevat festivaaleilla, yritystapahtumissa ja toimivat mainoskasvoina. Ilmakitaransoiton MM-kisat on ikuistettu dokumenttielokuviin ja kirjoihin, sekä inspiroinut akateemisia tutkijoita väitöskirjatasolla asti.

Ilmakitaransoiton MM-kisat on viihdetapahtuma, jonka positiivinen, rauhaa korostava arvomaailma ja kaiken kyynisyyden läpäisevä riemu ei jää pelkästään esiintymislavoille - sanoma leviää uskollisen fanijoukon ja median avulla ympärivuotisesti. 


Kuva: Juuso Haarala


Esite
http://issuu.com/airguitarworldchampionships/docs/airguitarworldchampionships

Pressivideohttps://vimeo.com/95272994 (password: agwcpress)

Airnest Productionsilla on kattava arkisto laadukasta video- ja valokuvamateriaalia. Kysy rohkeasti!


Ilmakitaransoiton MM-kisat on kansainvälisesti rekisteröity tavaramerkki.
Halutessasi käyttää materiaaliamme tai hyödyntää brändiämme, ole yhteydessä hyvissä ajoin etukäteen.

 

 

YHTEYSTIEDOT - airnest productions oy

Hanna Ikonen
Tuottaja 
hanna (a) airnestprod.com
p. 044 700 1057

 

Postiosoite:
Airnest Productions Oy
Kulttuuritalo Valve
PL 42 (Hallituskatu 7)
90015 Oulun kaupunki

 

Ilmakitaransoiton MM-kisat on osa Oulun juhlaviikkoja. Oulun juhlaviikot on monitaidefestivaali, joka esittelee eri taiteenalojen huippuja yhteensä kymmenissä tapahtumissa Oulussa ja lähiseudulla. www.oulunjuhlaviikot.fi


Ilmakitaransoiton MM- kisojen tarkoitus on edistää maailmanrauhaa. Ilmakitaransoiton ideologian mukaan sodat loppuvat, ilmastonmuutos pysähtyy ja pahat asiat katoavat, jos kaikki maailman ihmiset soittavat ilmakitaraa. Tämän vuoksi kilpailun päätteeksi kaikki maailman ihmiset kutsutaan soittamaan ilmakitaraa yhtä aikaa, maailman pelastamiseksi.

MAKE AIR, NOT WAR

Oulu - Skandinavian pohjoinen pääkaupunki. Valloittava luonto, huippuluokan teknologia ja eläväinen kaupunkikulttuuri. Nuori väestö, työ- ja opiskelumahdollisuuksia sekä rikasta kulttuurielämää. Yhdistelmä urbaania suurkaupunkia ja kodikasta kylää. Aito innovaatio syntyy hypystä tuntemattomaan – ylitä odotuksesi Oulussa!