Yhteistyö

 

Kiinnostaako kumppanuus kansainvälisesti tunnetun BRÄNDIN kanssa?

Kansainvälisesti merkittäväksi brändiksi kasvanut Ilmakitaransoiton MM-kisat on levinnyt ympäri maailman virallisten osakilpailujen, omistautuneen kannattajajoukon sekä laajan mediahuomion kautta.

Tapahtuma tavoittaa monituhatpäisen live-yleisön lisäksi jopa satoja miljoonia mediakontakteja sekä houkuttelee Ouluun ympäri maailmaa saapuvan kilpailijajoukon lisäksi kansainvälisiä TV-ryhmiä, uutistoimistoja ja median edustajia.

Pääsymaksuton MM-finaali kerää vuosittain monituhatpäisen yleisön paikan päälle Ouluun ja kansainvälinen livelähetys tavoittaa netin kautta kymmeniä tuhansia katsojia ympäri maailmaa. Lisäksi suurien mediatoimijoiden tuottaman materiaalin katselukerrat ovat useita miljoonia.

Lue lisää täältä.


Tarjoamme yhteistyökumppaneillemme mahdollisuuden olla mukana tapahtumassamme. Neuvottelemme mielellämme myös laajemmista kokonaisuuksista.

Yhteistyökokonaisuus räätälöidään kumppanin toiveiden mukaisesti hyödyntäen esimerkiksi screen-näkyvyyttä MM-finaalissa (tapahtuma ja livelähetys), sekä näkyvyyttä markkinointimateriaaleissamme (www-sivut, printtimateriaalit) ja tapahtumapaikoillamme.

Tarjolla esimerkiksi

- MM-finaalin VIP-lippuja (pääsy parhaille paikoille sekä buffet-ruokailu)
- Palkinnon lahjoittaminen MM-kisojen voittajalle tai omalle suosikille
- Mahdollisuus hyödyntää Ilmakitaransoiton MM-kisojen tavaramerkkiä omassa viestinnässä 

Onko mielessäsi jotain muuta? Ota yhteyttä ja ehdota!


Useat ilmakitaristeista ovat esiintyneet monilla eri lavoilla ympäri maailmaa. Monen taustalta löytyy näyttelijän, muusikon ja tanssijan opintoja sekä työhistoriaa. Ilmakitaristeista löytyy naisia ja miehiä aikuisista seniori-ikäisiin!

Ilmakitaristeja on mahdollista hyödyntää myös mainonnassa. Esimerkiksi Justin "Nordic thunder" Howard on esiintynyt mm. Dr. Pepperin mainosvideolla. 

Ole rohkeasti yhteydessä, jos tuotteesi tai brändisi kaipaa boostausta!

Hanna Ikonen
Tuottaja / Airnest Productions Oy
hanna(a)airnestprod.com 
p. 044 700 1057