INFO

 


TAPAHTUMAPAIKAT

FINAALI @ Kuusisaari
Kuusisaareen kannattaa kävellä tai pyöräillä. Matkaa keskustasta on vain noin kilometri.
Finaali on ikärajaton ilmaistapahtuma! Aikataulu julkaistaan lähiaikoina.

MUSTIEN HEVOSTEN KARSINTA @ 45Special, os. Saaristonkatu 12.
Ikäraja 18. Narikkamaksu 2,50 €.
Aikataulu ilmoitetaan myöhemmin.

vip

Finaalitapahtumassa on VIP-teltta, jonka terassilta on erinomaiset näkymät lavalle. Passi sisältää pääsyn VIP-telttaan sekä runsaan buffetruokailun.

VIP-PASSIT ovat myynnissä verkkokaupassamme

VIP-PAKETTI sisältää VIP-passin sekä majoittumisen Radisson Blu Hotel Oulussa, joka sijaitsee festivaalialueen läheisyydessä. Käytettävissäsi on sauna, kuntosali, wifi ja aamiainen on suorastaan hulppea. Varaa omasi hotellin varausjärjestelmästä.

 

MAJOITUS

Yhteistyöhotellinamme toimii Radisson Blu Hotel Oulu, joka sijaitsee festivaalialueen läheisyydessä, os. Hallituskatu 1. 

Olemme neuvotelleet hotelliin majoituskiintiön: 90 € / 1HH / yö, 95 € / 2HH / yö. Tiedustelut ja huonevaraukset
p. 020 1234 700, sales.oulu@radissonblu.com. Varatessasi mainitse koodi ILMAKITARA. 

 

TALLENTAMINEN

Ammattimaisten järjestelmäkameroiden käyttäminen vaatii akkreditointumisen -> ks. PRESSI-osio.
Valokuvaaminen pokkari- ja kännykkäkameroilla on sallittua.

Esitysten videokuvaaminen on kielletty! Finaalitapahtuman videokuvaa on mahdollista ostaa Airnest Productions Oy:ltä -> ks. yhteystiedot sivun alaosassa.

 

ENSIAPU JA APTEEKIT

Finaalitapahtuman aikana Kuusisaaressa on ensiapupiste. Lähimmät apteekit löytyvät kaupungin keskustasta.
Henkeä uhkaavassa tilanteessa soita 112.

 

KIERRÄTYS

Pidetään ympäristö siistinä ja laitetaan roskat niille kuuluviin astioihin. Huomioithan, että tupakointi on kiellettyä lavan välittömässä läheisyydessä.

 

löytötavarat

Alueelta löydetyt tavarat toimitetaan tapahtuman jälkeen Oulun poliisilaitoksen löytötavaratoimistoon, os. Saaristonkatu 8, puh. 0295 416 029.

Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.

 

***

 

ILMAKITARANSOITON MM-KISAT

Ilmakitaransoiton MM-kisoja on järjestetty Oulussa vuodesta 1996 lähtien. Kansainväliseksi viihdebrändiksi kasvanut tapahtuma on levinnyt ympäri maailman virallisten osakilpailujen, omistautuneen kannattajajoukon ja laajan mediahuomion kautta.

Tapahtuma tavoittaa monituhatpäisen live-yleisön lisäksi jopa satoja miljoonia mediakontakteja sekä houkuttelee Ouluun kansainvälisiä TV-ryhmiä ja uutistoimistoja. 

Ilmakitaransoiton MM-kisat on muutakin kuin yksi Oulun päätapahtumista: ilmakitarakausi käynnistyy jo alkuvuodesta kansallisissa osakilpailuissa eri puolilla maailmaa. Alati uusille alueille laajentuva ilmakitaraverkosto kattaa tällä hetkellä noin kymmenen maata, joiden kansalliset mestarit lähetetään Ouluun kisaamaan MM-tittelistä. 

Ilmiö ei rajoitu pelkkiin kisatapahtumiin, vaan suosituimmat ilmakitaristit ovat ammattimaisia esiintyjiä, jotka keikkailevat festivaaleilla, yritystapahtumissa ja ovat toimineet jopa mainoskasvoina. Ilmakitaransoiton MM-kisat on ikuistettu dokumenttielokuviin ja kirjoihin, sekä inspiroinut akateemisia tutkijoita väitöskirjatasolla asti.

Ilmakitaransoiton MM-kisat on viihdetapahtuma, jonka positiivinen, rauhaa korostava arvomaailma ja kaiken kyynisyyden läpäisevä riemu ei jää pelkästään esiintymislavoille - sanoma leviää uskollisen fanijoukon ja median avulla ympärivuotisesti. 

Huom! Ilmakitaransoiton MM-kisat on kansainvälisesti rekisteröity tavaramerkki.

 

Esitehttp://issuu.com/airguitarworldchampionships/docs/airguitarworldchampionships

Mediaosumalistaushttps://storify.com/agwc

Pressivideohttps://vimeo.com/95272994 (password: agwcpress)

 

Airnest Productionsilla on laaja arkisto video- ja valokuvamateriaalia. Kysy rohkeasti!


 

YHTEYSTIEDOT

Hanna Ikonen
Tuottaja 
hanna(a)airnestprod.com
p. 044 700 1057

Jasu Rossi
Tapahtuma-assistentti
jasu(a)airnestprod.com
p. 050 911 4731

Anssi Ikonen
Pressivastaava
anssi(a)airnestprod.com
p. 044 725 2798

 

Postiosoite:
Airnest Productions Oy
Kulttuuritalo Valve
PL 42 (Hallituskatu 7)
90015 Oulun kaupunki

 

Ilmakitaransoiton MM-kisat on osa Oulun juhlaviikkoja, jotka järjestetään 1.8. - 2.9.2017. Oulun juhlaviikot on monitaidefestivaali, joka esittelee eri taiteenalojen huippuja yhteensä kymmenissä tapahtumissa Oulussa ja lähiseudulla! www.oulunjuhlaviikot.fi


Ilmakitaransoiton MM- kisojen tarkoitus on edistää maailmanrauhaa. Ilmakitaransoiton ideologian mukaan sodat loppuvat, ilmastonmuutos pysähtyy ja pahat asiat katoavat, jos kaikki maailman ihmiset soittavat ilmakitaraa. Tämän vuoksi kilpailun päätteeksi kaikki maailman ihmiset kutsutaan soittamaan ilmakitaraa yhtä aikaa, maailman pelastamiseksi.

MAKE AIR, NOT WAR

Oulu - Skandinavian pohjoinen pääkaupunki. Valloittava luonto, huippuluokan teknologia ja eläväinen kaupunkikulttuuri. Nuori väestö, työ- ja opiskelumahdollisuuksia sekä rikasta kulttuurielämää. Yhdistelmä urbaania suurkaupunkia ja kodikasta kylää. Aito innovaatio syntyy hypystä tuntemattomaan – ylitä odotuksesi Oulussa.