INFO

ILMAKITARANSOITON MM-KISAT

Ilmakitaransoiton MM-kisoja on järjestetty Oulussa vuodesta 1996 lähtien. Kansainväliseksi viihdebrändiksi kasvanut tapahtuma on levinnyt ympäri maailman virallisten osakilpailujen, omistautuneen kannattajajoukon ja laajan mediahuomion kautta.

Tapahtuma tavoittaa monituhatpäisen live-yleisön lisäksi jopa satoja miljoonia mediakontakteja sekä houkuttelee Ouluun kansainvälisiä TV-ryhmiä ja uutistoimistoja. 

Ilmakitaransoiton MM-kisat on muutakin kuin yksi Oulun päätapahtumista: ilmakitarakausi käynnistyy jo alkuvuodesta kansallisissa osakilpailuissa eri puolilla maailmaa. Alati uusille alueille laajentuva ilmakitaraverkosto kattaa tällä hetkellä noin kymmenen maata, joiden kansalliset mestarit lähetetään Ouluun kisaamaan MM-tittelistä. 

Ilmiö ei rajoitu pelkkiin kisatapahtumiin, vaan suosituimmat ilmakitaristit ovat ammattimaisia esiintyjiä, jotka keikkailevat festivaaleilla, yritystapahtumissa ja ovat toimineet jopa mainoskasvoina. Ilmakitaransoiton MM-kisat on ikuistettu dokumenttielokuviin ja kirjoihin, sekä inspiroinut akateemisia tutkijoita väitöskirjatasolla asti.

Ilmakitaransoiton MM-kisat on viihdetapahtuma, jonka positiivinen, rauhaa korostava arvomaailma ja kaiken kyynisyyden läpäisevä riemu ei jää pelkästään esiintymislavoille - sanoma leviää uskollisen fanijoukon ja median avulla ympärivuotisesti. 

Huom! Ilmakitaransoiton MM-kisat on rekisteröity tavaramerkki.

 

YHTEYSTIEDOT


Toimisto:

Hanna Ikonen
Tuottaja / Ilmakitaransoiton MM-kisat
hanna(a)ilmakitara.fi
p. 044 700 1057

 

Postiosoite:

Airnest Productions Oy
Kulttuuritalo Valve
PL 42 (Hallituskatu 7)
90015 Oulun kaupunki

 

Ilmakitaransoiton MM-kisat on osa Oulun juhlaviikkoja, jotka järjestetään 1.8. - 2.9.2017. Oulun juhlaviikot on monitaidefestivaali, joka esittelee eri taiteenalojen huippuja yhteensä kymmenissä tapahtumissa Oulussa ja lähiseudulla
www.oulunjuhlaviikot.fi


Ilmakitaransoiton MM- kisojen tarkoitus on edistää maailmanrauhaa. Ilmakitaransoiton ideologian mukaan sodat loppuvat, ilmastonmuutos pysähtyy ja pahat asiat katoavat, jos kaikki maailman ihmiset soittavat ilmakitaraa. Tämän vuoksi kilpailun päätteeksi kaikki maailman ihmiset kutsutaan soittamaan ilmakitaraa yhtä aikaa, maailman pelastamiseksi.

MAKE AIR, NOT WAR

Oulu - Skandinavian pohjoinen pääkaupunki. Valloittava luonto, huippuluokan teknologia ja eläväinen kaupunkikulttuuri. Nuori väestö, työ- ja opiskelumahdollisuuksia sekä rikasta kulttuurielämää. Yhdistelmä urbaania suurkaupunkia ja kodikasta kylää. Aito innovaatio syntyy hypystä tuntemattomaan – ylitä odotuksesi Oulussa.